Naam stamboom:  
Roepnaam:  
Geboren:  
Kleur:  
Vader:  
Moeder:  
Patella luxatie:
FelV en FIV:  
MYPBC-
Gen/SMA/PK-def
PKD -HCM Scan:
Geboren bij:  
      Your love is King Free
King

20-07-2022
Black silver tabby white mackerel
Magic Lake Power Plant
Coonity Winona
cattery-free.nlEn toen viel onze droom in duigen.....

Eindelijk hadden we onze eigen dekkater gefokt. Wat zijn we trots op deze vent met zijn heerlijke karakter en geweldige looks! Begin deze maand was King zover om zijn testen te ondergaan. We beginnen altijd met de HD foto's en ik (Saskia) ga altijd mee om te helpen. De foto wordt gemaakt en met één blik op het scherm zag ik al dat het niet goed was. Hoogstwaarschijnlijk gaat hij er zelf fysiek nooit last van krijgen, maar met deze afwijking moet je niet willen fokken ondanks zijn mooie stamboom, looks en karakter.
En dat doet zeer.....heel veel zeer kunnen we jullie vertellen.
Zo zie je maar dat testen van je aanstaande fokdieren super veel nut heeft omdat je uit twee ouders met hele nette heupen toch ook een keer een HD positieve kat kan fokken. En als je zo'n uitslag krijgt dan moet je er ook naar handelen want normaal gesproken gaan we bij goede heupfoto's door met de echo e.d, maar deze keer werd dat omgezet naar een afspraak inplannen voor zijn castratie....
Vandaag is ons Kingetje verhuisd. Hij is net 1 jaar geweest en verdient een geweldig leuk leven waar hij nog meer liefde en aandacht krijgt dan bij ons. Zijn nieuwe huis is bij één van onze dierenartsen (cardioloog) die samen met haar man en kids hun huis en hart voor hem hebben opengesteld.
De kids hadden een inmens groot kasteel voor hem gebouwd van dozen, zijn voer en krabpaal stonden al voor hem klaar. Hij kwam echt in een gespreid bedje terecht! Hij liep er al heel vrij rond en iedereen kreeg kopjes en likjes. Ook heeft hij daar verschillende vriendjes waar hij allemaal nog mee gaat kennismaken.Dat we hem missen mag duidelijk zijn, dat onze droom uit elkaar is gespat ook maar dat krijgt allemaal wel een plekje.

Ook dit hoort bij fokken....


 

 Monique & Saskia
Reinoutlaan 161
5665AR Geldrop
0031-(0)40-2853613 

 Copyright © 2023 by author all rights reserved Cattery Free