Naam stamboom:  
Roepnaam:  
Geboren:  
Kleur:  
Vader:  
Moeder:    
Patella luxatie:
FelV en FIV:  
MYPBC-
Gen :
PKD -HCM Scan:
Geboren bij:  
      Cool Summer Breeze Free
Summer
18-05-2018
black silver tortie tabby white mackerel
Coonity Innuendo
Clannad Free (Clanny)
vrij

vrij
vrij door voorouders

vrij Hanneke van Meeuwen in Eersel 
Cattery Free
Offspring
nest geboren op:

 24-06-2019

Summer was surrogaatmoeder van het P!nk nest. Haar eigen zwangerschap liep op een drama uit en daarom hadden we al besloten dat haar fokcarriere hier klaar was.

Normaal gesproken blijven ook de castraten bij ons, om zo lekker van hun pensioen te genieten. Echter Summer was erg veranderd sinds dit laatste nest.

Bijna iedereen kon wel een tik van haar krijgen als ze te dicht in de buurt kwamen en we zagen in dat ze niet meer gelukkig was in de groep.

Iedere keer je geroepen voelen om boos te moeten zijn is voor haarzelf niet leuk, maar ook de groep had er onder te lijden.

Aangezien ze erg gesteld was op de kittens hebben we besloten om voor haar samen met een P!nk kind een nieuw onderkomen te zoeken.

En dit besluit gaf ons al weken buikpijn en verdriet, want je wil zo graag dat ze bij je blijven tot aan het einde, maar het verstand moet je dan voorrang geven en denken in het belang van de poes.

En dat is gelukt! Samen met F**kiní Perfect is ze verhuisd naar Marjolijn waar ze het rijk helemaal voor zichzelf hebben. Ze hoeft niet meer boos te zijn en kan heerlijk genieten van alle aandacht waar ze zoveel recht op heeft.

 

 Monique & Saskia
Reinoutlaan 161
5665AR Geldrop
0031-(0)40-2853613
 

 Copyright © Foto's Saskia Vissers

 Copyright © 2019 by author all rights reserved Cattery Free