Kittens worden niet alleen geplaatst lees hier nog is het hele verhaal


 

Ga hier naar het "Taylor Swift "nest geboren op 12-04-2024


 Ga hier naar het ďDua Lipa Ē nest geboren op 19-03-2024

 

De kittens hebben de gehele dag beschikking over hun personeel en worden

in huiselijke kring opgevoed.

Voordat de kittens naar hun nieuwe eigenaar toe mogen zijn ze minimaal 14 weken oud,

volledig gecheckt door onze DA, ontwormd, gechipt en twee maal geŽnt,

voorzien van een Europees dierenpaspoort en stamboom. Katers en poezen zijn reeds gecastreerd voor vertrek. Kittens die naar BelgiŽ verhuizen worden extra voorzien van een rabiŽs enting.

De nieuwe eigenaar krijgt een leuk kittenboek mee waar de eerste weken van hun kitten in staan plus andere nuttige info, een usb-stick vol met foto's, speeltjes en voer voor de eerste paar dagen.  

Kittens worden niet alleen geplaatst!! Er moet minimaal een andere kat aanwezig zijn die het leuk vindt om er een speelmaatje bij te krijgen.

Een korte uitleg hoe wij werken: 

Wij willen de mensen graag uitnodigen in onze cattery om kennis te komen maken. Mensen mogen ons alles vragen (graag zelfs!) en alles zien. Natuurlijk ook knuffelen met alle poezels en kittens.

Bij vertrek krijgen de mensen van ons, geheel vrijblijvend, ons contract mee naar huis. Die gaan ze op hun gemak thuis lezen. Na een dag of drie nemen we contact met elkaar op, en als er voor beide partijen een klik is, dan pas gaan wij over tot verkoop. Opties worden dus niet op voorhand gegeven, enkel na de kennismaking.

Indien er van 1 kant geen goed gevoel is, dan gaat de koop niet door. U moet zich namelijk goed bij ons voelen en wij moeten er zeker van zijn dat u degene bent met het gouden mandje.

Wij verwachten verder, naast een liefdevol thuis, een coonproof krabpaal, hoogwaardig brokvoer wat de hele dag tot hun beschikking staat, elke dag vers water en een netjes bijgehouden kattenbak.

Coons van ons mogen niet onbeheerd los buiten lopen, dus een balkon of tuin is helemaal prima, maar dan wel afgezet zodat ze niet kunnen ontsnappen. Heeft u geen mogelijkheid voor een frisse neus, dat is zeker geen probleem zolang u maar een flinke krabpaal neerzet waar ze zich in kunnen uitleven.

Zodra het kitten mag verhuizen dan komen wij ze zelf brengen. Op deze manier kunnen we hun nieuwe leefomgeving en nieuwe speelmaatje(s) bekijken, en indien nodig advies geven.

In de tussenliggende periode vinden wij het leuk als u zo nu en dan op knuffelvisite komt.

Wij zijn geen fokkers die ďklaar zijnĒ met hun kinders als ze eenmaal zijn verhuisd. We zullen voor u altijd bereikbaar zijn als u vragen heeft. Ook vinden wij het leuk om op zijn tijd een update te ontvangen hoe het met het kitten gaat.

Heeft u interesse en vooral geen haast? Stuur een leuke uitgebreide mail waarin u vertelt waarom u degene bent die het gouden mandje kan bieden voor een van onze kanjers.

Korte mails of mails met uitsluitend de vraag wat een kitten kost nemen wij niet serieus!

De prijs van een kitten

 

Klik op de namen van de nesten om meer foto's van iedere week te bekijken.


 

De prijs van een kitten


Offspring

Monique & Saskia
Reinoutlaan 161
5665AR Geldrop
0031-(0)40-2853613
06-34404030

 

 

 

 


 

 Copyright © 2024 by author all rights reserved Cattery Free