Naam stamboom:  
Roepnaam:  
Geboren:  
Kleur:  
Vader:  
Moeder:  
Favoriete bezigheid:  
Gesteriliseerde poes:  
Bloedgroep:  
Patella luxatie:
FelV en FIV:  
MYPBC/
Gen2
PKD -HCM Scan:
Geboren bij:  
      Shanna's Kimi Venice
Venice, Vennie
24-07-2006
Red Silver Tabby White Blotched

Tabby Town Kezman-of-Spaaihoef
Shanna's Red Cheeta
Zilverpapier propjes apporteren
Ja 10-12-2008
A Genotype N/N
Negatief
Negatief

Negatief
N/N door Ingrid Putcuyps in Gent in Belgie
Marga

Venice

Dit mooie rooie dondertje is bij ons op 26 november 2006 komen wonen. Venice komt uit een nest van 5 en het was wederom liefde op het eerste gezicht. Ze heeft dezelfde pappa als onze kater Falco en dat koppie deed ons meteen aan onze kanjer denken.

Wat een expressie had ze al in haar kleine bekkie! De naam Venice heeft ze te danken aan een popgroep waar wij fan van zijn. Een broertje van Venice is in december naar Amerika verhuisd, en wie kwam de fokker tegen op het vliegveld terwijl ze met katertje op schoot zat te wachten...............jawel de popgroep Venice!
http://www.venicecentral.com/
De heren van deze popgroep waren zeer vereerd toen ze hoorden dat het zusje van deze kanjer naar hun was vernoemd. Speciaal voor ons hebben ze op het vliegveld geposeerd voor onze Venice! Onze jongste telg doet het uitstekend in de groep en is een mooie aanwinst voor onze cattery.

Venice is ondertussen gesteriliseerd. Ze is bij twee verschillende katers 2x op dekking geweest maar ze werd niet zwanger. Venice werd wel om de paar weken flink krols waar haar conditie niet beter van werd. Toen hebben wij besloten, in het belang van de poes, om haar te laten helpen. Geruime tijd heeft ze als castraat bij ons rondgehuppeld en toen stond ineens een dikke fan voor haar neusje. Annet kwam...zag...en wilde maar 1 ding...Venice adopteren! Nu heeft ze samen met een Britje een ontzettend lief en zorgzaam nieuw huisje gekregen. Wij wensen Annet en Raymond nog heel veel fijne jaren toe met onze lieve meid.


 Monique & Saskia
Reinoutlaan 161
5665AR Geldrop
0031-(0)40-2853613 

 Copyright © 2009 by author all rights reserved Cattery Free