Naam stamboom:  
Roepnaam:  
Geboren:  
Kleur:  
Vader:  
Moeder:  
Patella luxatie:
FelV en FIV:  
MYPBC-Gen:
PKD -HCM Scan:
Geboren bij:
     

Coonity Adonis
Nash

1-04-2015
blue tabby white blotched
Averill Buster Double Trouble of Coonity
Coonity Uma Parvati
vrij

vrij
vrij

vrij
Hanneke van Meeuwen in Eersel 
Coonity Maine Coons (Ulrike Illia)


 

Offspring
Nest 48 49 50 51 53 54 55 56 63 67 79 84

 

Een nieuw hoofdstuk voor onze twee castraat Coonity kerels Nando & Nash

Herplaatsen is nooit zo ons ding, maar heel soms dient zich een gelegenheid aan die je niet kan weigeren.

Met Nando waren we al bezig om hem beneden in de groep te introduceren en dat ging best goed in het begin.  Totdat hij zich steeds meer op zijn gemak ging voelen en bepaalde meiden niet meer ontliep als ze hem te dichtbij vonden komen,  maar zette juist er een stapje bij. Gevolg....herrie in de tent!

We hebben van alles geprobeerd, maar niks hielp.

Nash is een verhaal apart. Deze verlegen man met echt een klein hartje van goud, wilde niet eens naar beneden. Boven was zijn veilige habitat. Ook al hebben ze alles wat hun hartje kan begeren in hun onderkomen, je gunt ze nog zoveel meer dan dat!

Een paar weken geleden waren we in onze dierenkliniek en eigenlijk tussen neus en lippen door werd ons gevraagd of we misschien iemand wisten die een herplaatser had voor één van dierenartsen uit de kliniek.  Monique en ik keken elkaar aan en zeiden....nou wij! En op het moment dat we het uitspreken draait onze maag tegelijkertijd om, want we vinden herplaatsen zo vreselijk moeilijk. Maar met onze mannen in onze gedachten en hoe het thuis nu ging, was dit wel de beste oplossing!

Nu kennen wij de dierenarts al goed, maar natuurlijk hebben we eerst bij ons thuis afgesproken om kennis met de mannen te maken. Man en zoon kwamen ook mee, en zo geschiedde dat ze ter plekke verliefd werden op de 2 kerels.

Zo'n twee weken later hebben we de twee mannen naar hun nieuwe onderkomen gebracht. Overal was aan gedacht,  hetzelfde voer, kattenbak en vulling en vooral heel veel geduld en liefde.

Nash heeft echt moeite gehad om te wennen maar ondertussen is ook hij al meer op zijn gemak. Nando was binnen no time op zijn gemak en vindt gewoon dat hij de King van het huis is!

We worden dagelijks op de hoogte gehouden via de WhatsApp en bij elke nieuwe overwinning in het gewenningsproces maakt ons hart een sprongetje van geluk!

Ook al is het nog steeds een vreemde gewaarwording als we boven bij de mannen zitten en er twee minder zijn, weten we dat we er goed aan hebben gedaan!


   

 Monique & Saskia
Reinoutlaan 161
5665AR Geldrop
0031-(0)40-2853613

 

 Copyright © 2023 by author all rights reserved Cattery Free